Magento SERP editor – et super brugbart modul til din webshop

Så faldt jeg da lige over et kanon fedt modul til Magento (hvis jeg selv skal sige det).

Jeg ejede som mange ved coolprices.DK med husholdningsprodukter tilbage i 2012, og lavede selv dengang søgemaskineoptimering på produkterne i shoppen.

Og dertil har jeg altid skulle gætte mig frem til om metatitlen var for lang, om metabeskrivelsen var for kort, så godt ud osv…

Nu er løsningen her for mig – Magento SERP modul, som giver mig et “realtime view” af mine meta data.. Se det synes jeg er helt eminent godt, og dette giver mig et godt indblik hvordan det ser ud på kundens skærm.

Magento SERP Editor
Magento SERP Editor

Screenshot er fra min Magento Backend under og viser META området på et produkt:
Den røde felt er Metabeskrivelsen, som vises i Google udsnit lige nedenunder. Det samme for titel, link, etc.

Nu er modulet installeret i shoppen, skal bare aktiveres under System > Konfiguration > MGT Commerce > Sættes til “Aktiv”

Magento SERP Editor aktiv
Magento SERP Editor aktiv

Rimelig fed feature – for en non SEO gut som mig

Link til modulet – og det koster “Gratis” – Klik her

Har du kommentarer eller blot en god idé, så giv endelig et skriv med ;-)

Comments

 1. says

  Sweet. Vi har lige kodet noget lignende selv, der dog viser på samme måde som Yoast WordPress SEO-plugin. Jeg kan dog godt lide den måde dette plugin viser hele Google SERP – det gør det endnu lettere for nybegyndere der skriver META-data at forstå hvad de laver :-)

  • Kent says

   Hej Mathias,

   Tak for din kommentar :-)

   Det lyder da spændende I selv har kodet et stykke software til samme funktion – har du evt. et screenshot af det ??

    

   Ang. SERP og visning, så synes jeg det er super godt lavet af mgt-commerce.com som står bag dette modul. Og som du skriver så kan begyndere også være med. 

   Jeg vil se om jeg kan kombinere modulet med nogle tests, for at se om det betyder noget. Har dog ikke lige fundet den gyldne vej endnu, hvordan sådan en test kan opsættes.

   /Kent

    

    

  • Kent says

   Hej Søren,

   Først tusind tak for din kommentar her på bloggen :)

   Nu kan jeg ikke se (screenshot) af hvad du mener. Har du mulighed for evt. at uploade et enten til Google+ eller en af de tjenester som man kan linke til også kopiere linket ind i kommentar strømmen her ?!

   Udover det, hvilken Magento version kører ?
   Andet som kunne spille ind ?

   Ser frem til at høre fra dig.

   Mange hilsner
   Kent

  • Kent says

   Hej Dorte,

   Tusind tak for dit besøg på bloggen og din kommentar til indlægget, det er jeg glad for :0)

   Ang. SERP editoren, har jeg solgt min webshop coolprices.DK i november/december sidste år, og nåede derfor ikke at teste meget på modulet.
   Jeg mener dog at modulet sagtens kan bruges som supplement til din SEO strategi. Den vil aldrig kunne erstatte et dedikeret SEO bureau og deres arbejde, men den vil kunne hjælpe dig langt hen af vejen.

   Modulet bruges også af andre shops har jeg erfaret gennem mit job som Project Manager hos et af de store Magento ehandelsbureauer i Danmark.

   Jeg var lige forbi din shop, og kan se at du også kører webshoppen på en Magento platform, så hvis du skulle have lyst til sparring, er du velkommen til at kontakte mig.

   /Kent

 2. says

  Et rigtig godt modul, der er godt fordi den viser et reelt billede af hvordan ens tekst ser ud i Google, og ikke kun tæller tegn.

  Jeg vil bruge det til alle vores produkter og kategori tekster, da det er meget vigtig at teksten er fangende både for Googles robotter og for vores kunder.

  Tak for tippet :)
  Altid godt med lidt fif for at gøre arbejdet lettere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *